
Nye medeiere ønsker velkommen hos Pasha Restaurant og Grill.
Askimbyen tok turen innom Pasha en ettermiddag i mai, for å hilse på de nye medeierne i den velkjente restauranten i sentrum. Her ble vi møtt av Ozdash og Tolunay – to engasjerte og smilende herrer fra Nord-Kypros, med mange idéer for Askim.
Med over 30 års samlet erfaring i matbransjen, er det tydelig at de vet hva de holder på med. Allerede nå har de lansert en helt ny meny og utvidet åpningstidene: fra kl. 11.00 til 21.00 på hverdager, og helt til kl. 23.00 på fredager og lørdager.
– Vi vil lage mat for hele Askim, sier Tolunay entusiastisk. – Det bor over 80 nasjonaliteter her, og vi vil at alle skal føle seg velkommen. Hos oss skal man finne noe man har lyst til å spise, uansett bakgrunn.
Tolunay kommer nylig fra Bergen, der han jobbet som headchef på en italiensk restaurant – og det merkes. Da vi var innom, ble det servert pizza til flere gjester, og både utseendet og duften gjorde det klart: Dette er noe man må prøve!
I tillegg til klassikere og grillretter, byr den nye menyen også på fristende lunsjretter – alt fra baconomelett til club sandwich. Og dette er bare begynnelsen.
Planene fremover er mange: Det skal arrangeres tyrkiske festkvelder med spesialmeny og livemusikk, noe guttene gleder seg stort til. Det legges også til rette for større selskaper og lukkede arrangementer – med plass til opptil 100 personer.
Uteserveringen er nå åpen for alle – også for dem som bare ønsker å ta et glass vin eller øl før en kinotur. Pasha tilbyr også catering til både små og store selskap – det er bare å ta kontakt for en prat om meny og muligheter.
Velkommen til Askim, Ozdash og Tolunay! Vi gleder oss til å følge reisen videre – og ikke minst smake på den nye menyen, hvor det kypriotiske kjøkken møter norske smaker.